Pasfoto’s voor alle officiële documenten

pasfoto_achtergrond

Twenteprint, het adres voor al uw pasfoto’s.

Sinds augustus 2012 zijn wij voor Tubbergen, Geesteren, Albergen en alles wat er omheen ligt het adres om pasfoto’s te laten maken.

Onze foto’s voldoen volledig aan de nieuwste eisen en zijn 100% goedgekeurd voor alle officiële documenten als paspoorten, visums, identiteitsbewijzen en rijbewijzen. In onze professionele fotostudio hebben wij de mogelijkheid uw foto binnen enkele minuten klaar te hebben.

Ook is het mogelijk een officiële foto van uw baby of kind te laten maken. Het is immers ook voor hen belangrijk om een paspoort te hebben.

Het is natuurlijk altijd vervelend als u bij de balie van het gemeentehuis wordt teruggestuurd. Uw foto voldoet niet aan de eisen. Bij ons heeft u volledige garantie op uw pasfoto’s. Niet goed? Dan krijgt u gewoon nieuwe pasfoto’s. Gratis.

Ook voor uw niet-officiële foto’s kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan foto’s voor de sportvereniging of een bedrijfspas. Onze pasfoto’s zijn voor nagenoeg alle doeleinden te gebruiken.

Voor de geldende richtlijnen kunt u terecht op deze pagina.

U kunt zonder afspraak langskomen om pasfoto’s te maken. Onze openingstijden vindt u hiernaast. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0546 – 622747.

Openingstijden

Maandag: 8:30 – 17:00 uur
Dinsdag: 8:30 – 17:00 uur
Woensdag: 8:30 – 17:00 uur
Donderdag: 8:30 – 19:30 uur
Vrijdag: 8:30 – 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

© Copyright - Drukkerij Twente Print