Geboortekaartje

Onze grote collectie geboortekaartjes
Geboortekaarten symboliseren één van de belangrijkste momenten in uw leven. Het krijgen van een zoon of dochter. Wij weten als geen ander dit moment vast te leggen in een kaartje. Onze geboortekaarten zijn gemakkelijk thuis uit te zoeken, zeer eigentijds en er is voldoende variatie voor iedereen die een uniek kaartje wil hebben. Naast een groot aantal boeken van diverse leveranciers hebben wij ook een eigen collectie. Deze kaarten zijn geheel naar uw eigen smaak in te richten. Natuurlijk kunt u al onze kaarten bekijken op deze pagina. Wij bieden daarnaast ook de mogelijkheid om bij ons in de winkel boeken op te komen halen om de kaarten uit te zoeken en even echt te kunnen voelen hoe het kaartje is.

Wanneer u op één van de onderstaande afbeeldingen klikt, wordt u automatisch doorgestuurd naar de website van één van onze leveranciers. Hier kunt u alle kaarten die in ons assortiment zitten rustig bekijken. Ziet u iets wat u mooi vind, of wilt u de kaarten liever toch in het echt zien? Bijna alle geboortekaarten zijn ook bij ons te bekijken. U vindt ons aan de Grotestraat 81 in Tubbergen.

Voorpagina

Fotolabel – Geboortekaartje

TPB001 Dit is het tekstje voor je inleiding Cool geboortekaartje met een stoer label...
Lees meer
Voorbeeld Lieke 2

Geboortekaartje Lieke | TPB001

NUMMERTPB 001 FORMAAT14,8 x 10,5 cm PAPIERSOORTColorCopy PRIJS€ 1,60 per kaart€ 60,- druk/ontwerpkosten INCLUSIEFWitte...
Lees meer
TPB 007

Geboortekaartje Pien | TPB007

Dit is de samenvatting | TPB007 | Mooi opdikkend kaartje
Lees meer